Besedilo v italijanščini

Zdravo!

Ponovno prosim za pomoč.

Kupujemo otroški voziček in sem po e-mailu dobila odgovor od ene italijanske trgovine za voziček, ki me zanima. Ali mi lahko katera o prevede? Prosim?????

BUONASERA, AL MOMENTO IN NEGOZIO ABBIAMO DISPONIBILI PASSEGGINO E WINDOO SOLO NEI COLORI OXYGEN CREAM(IN ESPOSIZIONE 1 PEZZO) E BLACK(1 PEZZO). IL COSTO E' DI € 646.00 DA SCONTARE, SCONTATO PER PAGAMENTO IN CONTANTI E' DI € 550.00 SI PARLA DI 3 PEZZI:PASSEGGINO HIGH TREK+WINDOO+BORSA. PER FINE GENNAIO ARRIVERANNO TUTTI I COLORI NUOVI 2008 : OXYGEN RED, OXYGEN CREAM, OXYGEN BLACK, OXYGEN BLUE, NIGHT BLUE. IL PREZZO PERO'OGGI NON E' STATO RESO NOTO. IL NOSTRO NEGOZIO SI TROVA A REANA DEL ROJALE (UD) STRADA STATALE PONTEBBANA N.13 KM 138. PER MAGGIORI INFORMAZIONI O PER CHIARIMENTI POTETE CHIAMARE IL NUMERO 0432/854664. RIMANENDO IN ATTESA DI GENTILE RISCONTRO, LE PORGO DISTINTI SALUTI.                                                             IO BIMBO

Hvala že vnaprej!

lp,

modrijan

Evo, jaz ti prevedem kolikor znam: dobar večer,.......... naprej me pa matra, ne bo šlo. ežoj
ežoj na hitro, ne dobesedno, kakor razumem, pa bo še kdo bolj podrobno v tem trenutku imajo na razpolago samo barve oxigen cream in črna (en komad oboje na razpolago, če prav razumem). Cena je 646 €. Če vzameš high trek, plus po moje dežniček (windoo??) in torbico pa je cena 550€. To glede cen nisem ziher. Koncem januarja pa bodo imela vse nove barve 2008: oxigen red, oxigen cream, night blue - cena še ni znana- Trgovina je REANA DEL ROJALE (UD) - STRADA STATALE PONTEBBANA N.13 KM 138. Za ostale informacije poklicati 0432/854664. Naj še primorci kaj dopolnijo... katka
hoj!..... pri plačilu z gotovino je cena znižana na 550 eur. komplet zajema high trek + windoo+torbo.kar skočite pogledat , če vam ustreza barva, saj je cena ugodna. moja znanka je plačala 730 eur s popustom ( v trstu ). GOSPAKATJA
zdravo windoo je košara za otroka, ker to prodajam zato vem lp vekii

Pa še prevod  celotnega besedila:

Dober večer, trenutno imamo na zalogi voziček in "windoo" samo v barvah oxygen cream (1 kos) in črnega (1 kos). Cena je 646 eur, cena s popustom za plačilo v gotovini je 550 eur. Govora je o 3 kosih (voziček high trek + windoo + torba. Konec januarja dobimo vse nove barve za leto 2008: Oxyen red, Oxygen cream, Oxyen black, Oxygen blue, night blue. Cene trenutno še niso znane. Naša trgovina se nahaja v Reana del Rojale (UD), na državni cesti, Pontebbana št. 13, na 138 km. Za podrobnejše informacije ali za pojasnila lahko pokličete na št. 0432/854664. V pričakovanju ponovnega kontaktiranja vas iskreno pozdravljamo. IO BIMBO        

emily

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti