Trn v peti
ojla, tukaj še ena nova s trnom v peti. Zanima me ali so si moji predhodniki pozdravili to nadlogo.
Kako in kaj res pomaga?
Hvala, bom vesela vsakega odgovora.
Živjo! Mene je ta nadloga pestila.ŽAvbe mi ravno
niso pomagale.
Zdaj trenutno nimam težav. Pomagala mii je fizioterapija v zdravstvenem domu. Ena izmed je bil tudi ultrazvok, za drugi dve si pa nisem zapomnila imen.
Čim hitrejše okrevanje želim.
Bila sem pri zdravniku in dobila tel. št. fizioterapertke, ki razbija trn v peti. Zanime me, kako to boli? Baje je učinkovito. Če je kdo tole dal čez, prosim za odgovor. Hvala!
Kot sem napisala pred leti, meni je pomagalo. Res pa je, da je pred tem peta bolela skoraj pol leta.
Pozdravček!
Buča, ne boli! Pomaga pa!
| buča je napisal/a: |
|
Bila sem pri zdravniku in dobila tel. št. fizioterapertke, ki razbija trn v peti. Zanime me, kako to boli? Baje je učinkovito. Če je kdo tole dal čez, prosim za odgovor. Hvala! |
To sploh ne boli.
Pred leti sem imela to težavo. Najprej sem dobila injekcijo, blokado, in to je kar malo skelelo, a je zelo pomagalo (šla sem na potovanje in sem potrebovala hitro ukrepanje). Po treh mesecih sem šla na terašijo z UZ in od takrat nimam več težav. Torej zadnjih 13 let.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jabolčna torta

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo