uh, jaz bi lahko imela en kup prijateljev, če bi znala biti tiho. Tako pa vedno povem kaj si mislim in zato izpadem zaj..- - pa ne na grd način, samone maram da se pometa z mano (tako mož kot kdo drug ne). Zakaj bi moralo biti vedno tako kot hoče nekdo drug? To zame niso prijatelji. Samo ravno zaradi tega se imajo pa potem o meni kaj pogovarjati.
kleo
Koliko premorete tistih pravih prijateljev predvsem pa prijateljic
| Košuta je napisal/a: |
| Hm. Vendy, kakšna je po tvoji izkušnji zdrava reakcija oziroma kako se človek pravilno postavi zase. Če mene kateri od njiju pokritizira mi sicer ni najboljši občutek na svetu, temveč ju poslušam, potem pa v sebi premeljem, "začutim" pravi odgovor in začnem ravnati tako, če mi to narekuje tudi filing. Večji problem imam, kadar me napade na primer šef, ki je izrazito ambivalenten - ko je dobre volje, ti obljubi vse, si odličen delavec, tralala, ko je slabe, poslušaš žaljivke in očitke o nesposobnosti. Težko se je postaviti zase pred človekom, ki ima ego večji od Triglava in bognedaj, da bi kdo namignil na njegovo nezmotljivost. In če je od njegovega razpoloženja odvisna tvoja plača. Košuta |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.