Kuhinjsko korito
če nimaš prostora za dvojno se mi zdi dobra rešitev tudi tole vedro:
paše v korito, lahko v njega odlagaš posodo.
ali pa kaj takega:
| bannanna je napisal/a: |
Mene pa vsak dan znova mori, da imam 1,5 korito, čeprav imam še pomivalni stroj. V novi kuhinji ni šans, da se odpovem dvojnemu koritu.
Sanjam pa o tem

lepo izkoristi kot, pa še odlagalno površino ima...
Ampak ima tudi lepo ceno![]()
Kafetarca pri nas pa imamo pod takim enojnim koritom, ki ima zraven še mini koritce in luknjo za z biološke odpadke še bojler, pa smeti in še polno čistil. Je pa res, da je bilo potrebno za smeti omarico malo predelati.
Vilma
Nimam pomivalnega stroja, pa mi enojno korito vseeno zadostuje, imam pa podoben ajmar in odcejevalnik kot sta prilepljena malo više. Praktični zadevi, obe. Glede na to, da ne kuham za 10 ljudi, tudi piskri niso enormno veliki, še največja je zadnja pridobitev, 6,5 l ekonom lonec, pa ni težav s pomivanjem. O pomivalnem stroju sanja moj dragi, jaz sploh ne... Če ga bo hotel imeti, ga bo že nabavil, sama ne dam zanj niti fičnika.
Loni MakaroniLoni, tako sem jaz govorila - potem mi ga je enkrat, ko sem bila na seminarju, pripeljal in zmontiral. Sedaj ga ne dam za nič na svetu (ne dam seveda oba - moža in pomivalnega stroja
).
lp
cervuselaphus, saj ne, da bi bila proti pomivalcu, nič nimam ne proti stroju in ne proti onemu na dveh nogah, samo sama ne bom zanj prispevala nič. Govoričenja so, da se nekaj obeta za moj rojstni dan, čeprav sem že izjavila, da bi raje kaj takšnega: http://www.garmin.si/view_product.php?product=010-
Stane približno isto.![]()
PS Tako smo mi naši mami kupili sušilec za perilo.
Loni MakaroniUh, Loni, oboje se splača imet. Al razširi žlahto al pa pri pomivalcu počakaj na drugi rojstni dan
.
lp
cervusŽlahto bom razširjala drugo leto
, tako da bo pomivalec počakal.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Polnjene gobe