član od 20044272 sporočil
Jaz ti zelo priporočam knjigo Sendviči od učil, sem jih delala fantu za v službo in sem naredila že vse sendviče in panine, skoraj vse bruskete in krostine, ostalo nama je še par burgerjev za naredit, amapk so dobri in vsekakor ne samo navadni. Zadnjič pa sem naredila enega iz knjige Sendviči, ki so bile zraven dnevnika, pa mu je bil tudi zelo zelo všeč. Moj lubi je namreč tudi nor na sendviče, predno sva se boljše spoznala, je bila to celo njegova najljubša hrana! Zdaj se je pa baje razvadil, tak on pravi;) Ampak ma še vedno rad sendviče.
Aja, še en nasvet: v obeh knjigah so recepti napisani v principu za 4 osebe oz. za 4 sendviče, za odraslega moškega ali odraščajočega fanta pa bi jaz sestavine samo prepolovila, vsaj moj lubi je vedno pojedel pol, otrej v principu za 2.
Res pa je, da ni tako malo dela s temi sendivči - navadno sem si zvečer pripravila, kar sem si lahko in zjutraj samo skup sestavila (ker sendvič res ne bo dober, če bo celo noč čakal se stavljen v hladilniku...), pa sem vseeno rabila 10-20 minut, da sem zadevo naredila... Ampak se splača.
Veri