Sodelavka me prosi, da vas vprašam če veste kje , če sploh še kje prodajajo KALČKO? Uporabljala ga je za nadev potice.
Teka
Sodelavka me prosi, da vas vprašam če veste kje , če sploh še kje prodajajo KALČKO? Uporabljala ga je za nadev potice.
Teka
2. dec 2007 12:55
Stric Google pravi, da ga ne prodajajo več oz. teh podatkov ni na internetu Drejček
2. dec 2007 12:57
Joj, Kalčko je delalo podjetje Merx iz Celja, ki so ga pokradli že takoj po osamosvojitvi.
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8415 Tule je že bila beseda o njih.
rimljanka
2. dec 2007 13:22
Hvala, se opravičujem, ker je tema že odprta. Teka
10. nov 2009 12:40
... ponovno oživljam temo.... kalčko... se je že kaj spremenilo v teh 2 letih glede kalčka ????? lp Pokraculja
10. nov 2009 12:51
Kdo pa je že vrnil tisto, kar je ukradel. Se pravi, bilo i prošlo. Malčica
10. nov 2009 13:07
Je pa škoda, narejen je bil iz kalčkov pšenice,...
rimljanka - zasebno mnenjeneznan uporabnik
10. nov 2009 14:21
V Muelerju imajo pšenične kalčke. Jaz sem jih dodajala k moki, ko sem pekla kruh. Ne vem pa, kako bi se obnesli kot nadev. Ampak, če bi se jih malo "dodelalo", bi bilo sigurno dobro. ajda66
10. nov 2009 15:04
ajda66 je napisal/a: |
V Muelerju imajo pšenične kalčke. Jaz sem jih dodajala k moki, ko sem pekla kruh. Ne vem pa, kako bi se obnesli kot nadev. Ampak, če bi se jih malo "dodelalo", bi bilo sigurno dobro. ajda66 |
saj res, tudi v DM sem jih že kupila. če bi jih popražili in uporabili namesto orehov, pa naredili nadev po enakem receptu......bo za preizkusiti.
rimljanka - zasebno mnenjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Fokača s paradižnikom in timijanom