29. november
Lovebeyba, limnol ti je lepo opisala tiste čase ( edine moje pripombe bi bile: jaz sem se učil dva tuja jezika, francoščino 8 let in ruščino 4 leta, sedaj pa nojbolj ne znam angleščino, ki sem se jo mogel naučit za potrebe "službe", pa tudi se mi zdi da je tisto o partijskem sekretarju in parkingu rahlo pretirano ).
Iz mlajših let ( otroških, šolskih ) se najbolj spomnem, kako so nas naganjali v telovadnico, da poslušamo " govorancije " in " recital" .
Zdi se mi da je kobra lepo povedala: nismo imeli stvari, imeli smo drug drugega .
ežojTočno tako, kot so že pren povedali. Saj smo imeli vse, samo ni bilo tako velike izbire. Na primer, imeli smo 2-4 vrste praška, sedaj jih je ponekod v veletrgovina veš 10 različnih vrst, pa marmelade, čokolade. Saj smo imeli vse.
Imeli pa smo več prijateljev, več smo se družili in ni bilo toliko favšije, kot je je danes.
Se mi kar stoži po starih časih, ko pomislim za nazaj. Imam pa še vedno rutico in kapico, ko smo prisegli za Titove pionirje, za malico pa dobili hrenovko, žemljico in pomarančo. Vau, to je bilo lepo.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jabolčne kremšnite

Curry riž s tofujem