Moje štručke
ja pa saj črvi spadajo k bio prehrani, torej tudi v bio izdelke...![]()
![]()
![]()
saj poznate tisto o jedcih, ki so iz iste sklede zajemali solato in potem v njej videli črva in nehali jesti. Smešno: ko niso vedeli, da je v solati črv, so jedli, zdaj, ko vedo, da ga ni več notri, pa ne jedo več...
Kot je napisala muffsy - dokler ne veš, ne boli... Mamamia
mamamiaMoka naj bi se pred uporabo presejala, tako da to ni nič posebnega.
Jaz sem verjetno res čorava, že dolgo dolgo mi se ni zgodilo, da bi našla kakšne sostanovalce. Res pa je, da imam 1/2 kilske steklene posodice, ki jih vsaj 2x na mesec operem.
Od sedaj bom pazljiva, mogoče pa kaj le najdem.
Pozdravček!
Ali sem slepa ali pa res nimamo živalic v shrambi. In vam povem, da tudi ne bom šla preverjat.
O svinjariji v hrani pa raje ne razmišljam. Kaj vse pa pojemo, pa sploh ne vemo? In konec koncev, zakaj bi bil pa črv kaj slabši od purana? Dokler ga ne vidim...
jasnaReca, bi utegnila imeti prav. Tisti moj edini črviček je bil v moki prodajalca poceni moke, pri katerem navadno ne kupujem, to je bil prvi poskusni nakup. Moko vedno presejem, kar je navada iz starih časov, ko "ocvirki" v moki ali ostanki jute in podobno niso bili nobena redkost, vendar zadnjih 10 - 20 let nisem, razen zgoraj omenjenega bitja, našla ničesar.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Hrustljava solata