Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo
Ajoj, piščanec, kako pa bomo zdaj jedli ajdovo kašo, pa tako radi imamo ajdovo juho.
Mene je pogrelo pred kakim mesecem, ko sem v Tušu kupila bio proseno kašo iz tiste police, kjer imajo bio proizvode. Čez en teden jo hočem zakuhat v juho in so se vlekle tiste nitke od moljev. Nesem nazaj v Tuša in povem, da nimam več računa, pa mi prijazna prodajalka reče, da ni problema, ker jih je že več prineslo nazaj. Pravi mi, naj si kar drugo vzamem s police in ji rečem, da bi jo prej pogledala. Odprli sva par vrečk in vse so imele stanovalce. Potem sem opazila, da je nad polico precej živahno. Končno je odstranila še preostale vrečke. Za kašo mi je pa še zdaj žal, ker je bila čisto drobne strukture, drugačna, kot običajna. Zanikrno se mi pa zdi, da niso takoj ukrepali, ko je prvi kupec prinesel kašo nazaj.
LijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom