Resnica o hrani

kuharca37  

član od: 21.3.2006

sporočila: 563

18. nov 2007 8:41

izid,kaj to pišeš....kdo ti to pravi?...a ti hujšaš za enega človeka,ki te ni vreden,sorry jaz sem tud imela 56 kg včasih sedaj pa 70,če komu nisem všeč-adijo....debelost ni vedno posledica prenajedanja....vem to pri sebi Aja,a tega pa ne boste povedale,da so v drugi oddaji ženske pile spermo in ugotavljale kaj so možje jedli....so kr čutile notr ribe,gobe,kristus jim...pa dva moška sta imela težave z erekcijo in sta pojedla dnevno veliko česna surovega in seveda sta lepo dišala ,vsaj tako sta ženi rekli ,ampak glej ga zlomka enemu se je stanje popravilo,drugemu pa ne....skratka holesterol je vrag,ko se začne nabirati na stene žil je pri moškemu lahko tudi ta problem.... kuharca37

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

18. nov 2007 15:57

Mislim, da nisem predebela, sem čisto zadovoljna s težo (168cm/54-55kg). Pri hrani ne maram pazit, rajši več migam, kadar se pač malo nažiram;) Moja boljša polovica pa pravi, da je ne smem več pitat, ker se noče poredit (čeprav je čisto suh 185cm/80kg). Veri

daabul  

član od: 11.2.2007

sporočila: 97

19. nov 2007 19:46

Po moje je oddaja izjemno zanimiva. Ustvarjalci oddaje,med njimi zelo priznana kardiolog dr. Mehmet Oz,so imeli namen prikazati ljudem kako je hrana lahko zdravilo. Dr.Oz,to sicer ni povedal v tej oddaji,pac pa na Oprah,pravi da se v svoji ambulanti srecuje s hudimi bolniki in v tej fazi nima moznosti opozoriti ljudi kaj lahko sami naredimo za dobro zdravje in pocutje in predvsem,da se ne znajdemu v vrtincu sodobnih bolezni,ki so posledica slabih prehranjevalnih navad in neaktivnosti. V eni oddaji so zbrali skupino ljudi,ki so ziveli zelo nezdravo,prehrana samo junk food ,imeli so visok pritisk,zacetke diabetesa in povisan holesterol. Po mislim da dvanajstdnevni kuri s surovo hrano,sadje,zelenjava in orescki,so bili rezultati bistveno boljsi. Vsem se je znizal pritisk,holesterol in shujsali so povprecno 5 kg. Prav tako so dvema soferjema kamionov spremenili dieto iz hitre na polnozrnato.S tem povsem odpravili njuno zaprtost. Mnogo ljudi ima zdravstvene probleme,ki jih z malo sprememb na jedilnuiku lahko resi sama,brez stranskih uzinkov,ki jih imajo zdravila. Nase telo ima neverjetno sposobnost zaustaviti bolezenske procese z bolj zdravim nacinom zivljenja. daabul

PACKA  

član od: 23.9.2003

sporočila: 344

19. nov 2007 20:09

Toda žal ljudje še vedno raje segajo po zdravilih, kot da bi spremenili način prehranjevanja. PACKA

izid  

član od: 31.8.2004

sporočila: 261

19. nov 2007 20:10

kuharica37 Ne hujšam zaradi soproga, to mi je rekel v šali. Ampak v preteklih mesecih sem bila pod velikim stresom, tako sem pridobila kar nekaj kg. Zaradi svojega počutja moram kg zmanjšat na 58 - 59 kg. Verjetno, bi bilo lepše, če bi človeku dala moralo, ne ga pa napadat. Oprosti.

mala zelena  

član od: 9.7.2007

sporočila: 266

19. nov 2007 21:39

Desire, meni se zdi, da samo višina in teža nista dovolj za ugotavljanje ali mora nekdo izgubit kakšen kilogramček-tudi starost, dedna zasnova in prebava igrajo pomembno vlogo pri tem... pa seveda posameznikovo počutje, saj vse-i vemo kadar si ne moremo več zapet najljubših hlač je čas za alarm, a ne? :) Lansko leto sem poskusila z ločevalno dieto, ki je bila kljub temu, da sem kdaj pogoljufala res uspešna (v kombinaciji z intenzivno telovadbo-body pump), ko pa sem po letu dni poskusila z isto dieto še enkrat mi ni več odgovarjala, sem takoj dobila menstruacijo in ker se tudi počutila nisem najboljše sem prenehala s tem. Res je da drugič tudi nisem imela toliko preveč kilogramov-65 na 170cm, sem hotela pač izgubit tistih 5kg, ki so se v času, ko nisem bila na dieti prikradli nazaj. sedaj imam drugo taktiko. Jem kar mi paše, res je, da obožujem sadje in zelenjavo (sicer pa sem ravnokar zbasala nugat pito ;)) in veliiiko miganja. Srečno! mala zelena

GOSPAKATJA  

član od: 27.11.2007

sporočila: 259

27. nov 2007 22:26

ta stvar s težo je silno subjektivna, sama sem visoka 175 cm, in se nisem prav nič dobro počutila v svoji koži, ko sem tehtala 68 kg ; zdej , ko jih imam 79 sem si dosti bolj všeč. pa ne samo sebi, tudi moj dragi in sine pravijo, da sem bolj "fejst", očitno sem bolj "okrogle sorte". GOSPAKATJA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti