Pobarvanje perila

Včeraj sem po nesreči pobarvala beli modrc. Sedaj sem ga namakala v varekini in ga dodatno še prekuhala, ampak gumica je še zmeraj ostala pobarvana. Kaj mislite s katerim sredstvom bi spet dobila nazaj čisto belino?

lp

gladiola

Po mojih izkušnjah bi rekla, da elastike ne boš več pobelila. Žal... Issi
Tudi meni se je enkrat to zgodilo.Je ni bilo stvari,ki bi mi pobelila oziroma vrnila modrček v prvotno stanje.Edina rešitev je bila,da sem ga vrgla v smeti. Ker je bilo pred leti,upam,da so že pogruntali kakšno čistilo!!! baredi
Mogoče bi pa šlo s k2r soljo, jaz sem enkrat obarvala belo perilo v roza (rdeča nogavica), pa sem v DM-u kupila te soli in vse je zopet postalo belo, nisem pa sigurna kako bo z elastiko, tudi jaz mislim, da bo verjetno ostala obarvana. Adrijanam
hvala vam za odgovore. tudi jaz mislim, da sem bom mogla sprijazniti z usodo. lepo sobotno popoldne vam želim. lp gladiola
Gladiola, kaj pa če ga pobarvaš na črno? jasna

Ni sem še barvala, ampak se mi zdi, da se črna brava ne bo prijela na določene materiale. Npr. elastika...

Potem bo pa zebrast modrček

Etka - ne zebrast ampak UNIKAT! gordana
Ma kaj se sekiraš saj verjetno ne boš po ulici hodila samo v modrcu?   V temi se pa itak ne vidi, če je šekast. jade
hehe. jade prav imaš. gladiola
danes je pisano tako ali tako ali tako v modi(kot tudi vse ostalo), tako da bi ga jaz probala pobarvat, če čisto niš drugega ga daj prati skupaj z rdečim perilm, boš imela pa še-enega roza...... plopsa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti