Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Še delajo take!!! Jaz imam enega takega in enako sprašuje za dekleta. Se zaradi poslovnih obveznosti nahaja v takem okolju, da se nanj lepijo predvsem zaradi avtomobila in ostalih dobrin ( tako kot pravi katka lopatk) in on se jih očitno tudi ne brani -vendar to ni to.
Ko bi bilo treba kaj postoriti, se odpovedati,pospraviti ali skuhati ...... one bi hodile ven in uživale .....
Kadar potoži, mu vedno povem, da je več povsem normalnih in poštenih deklet, le on se giblje v napačnem svetu.
kobra 1| juma je napisal/a: |
| Točno to, Kobra! Pravim, da punca, recimo ji študentka, ki bi rada enega v redu fanta, ga ne bo našla v večernem lokalu, diskoteki. Našla ga bo na sprehodu, s psom ali brez, na zanimivem tečaju, na prostovoljnem delu nekje v domu za starejše, v bolnici. Pa me ne verjamejo! juma |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom

Rumove kocke