Jaz pa malo znorim, ko slišim, da kateremu "dol visi". Na svetu še nikoli nisem videla, da bi kaj gor viselo.
Lp
cervusJaz pa malo znorim, ko slišim, da kateremu "dol visi". Na svetu še nikoli nisem videla, da bi kaj gor viselo.
Lp
cervusNi mi všeč beseda "sigurno" - še posebno, če je zapisana. Mnogo lepše mi zveni "zagotovo" (hja, tudi bere se mi lepše
)
LP
cervusPred 18 leti, ko sem bila v 9 mesecu nosečnosti (že doma uživla porodniško) sva s tastom doma skupaj zidala naš novi domek. ("sestavljala zid iz opeke in veziva" - ha,ha,... čisto zares) .
Po cesti sta šla dva fantiča (13-14 let) in takole komentirala: "Poglej tisto žensko. Zida pa še "torbasta" je."
S tastom sva se spogledal in začela smejati. Nikli prej in nikoli potem nisem več slišala izraza "torbasta" za nosečo žensko.
![]()
![]()
Avto![]()
Anamarija
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem

Raca z rezanci na azijski način