Keiko slim..že kdo slišal za to

Ojla,

zadnjic sem brala Lady in opazila članek za Keiko slim. To naj bi bile kapsule iz čisto naravnih sestavin,s katerimi naj bi človek shujšal..že kdo kaj ve o tem..kakšna kritika ..karkoli

Visage

Jaz vem samo to, da "shujšaš" toliko kot z vsemi ostalimi kapsulami. Dejansko pa samo z redno fizično aktivnostjo in pazljivostjo pri hrani.Zagotovoljen uspeh ( sem preverila sama). londonska rezina
Se zelo strinjam z londonsko rezino! Z raznimi preparati shujšamo predvsem v denarnice.....Žal! V prid temu govori dejstvo, da če bi bilo resnično kaj na tem, "okroglih" ljudi sploh ne bi bilo... ssilva
Visage to je velik nateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg. Povem ti eno zelo učinkovito "kitajsko " zadevo: manjžri pa migi. Pa brez zamere. Lepo pa radi s e imejmo ursa40
Ja vem ja..sam od kje jim pa potem garancija in da vrnejo denar Visage
Iste kapsule , pa menda že eno petnajsto ime! Nateg, da mu ni para!!!!!!! titta=
zasluzijo s postnino in pakiranjem :) ycrna
a res? ja sam nekaj mora bit no Visage

Verjameš ali reklamo delaš??????????

rimljanka
Sem ti posla ne zs, da ne bo reklame za Apetit STOP, iz storžkov korejskega bora. Kyara
Sem prepričana, da pomaga, le pravilno jih je treba uporabljat. Kapsulo držiš med zobmi od 15 ure popoldne, pa do 8 zjutraj in ni vrag, da ne bi shujšala. No, je pa cenejša varianta, če imaš med zobmi zrno koruze, pomagalo bo pa enako. Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti