Ojla,
zadnjic sem brala Lady in opazila članek za Keiko slim. To naj bi bile kapsule iz čisto naravnih sestavin,s katerimi naj bi človek shujšal..že kdo kaj ve o tem..kakšna kritika ..karkoli
Visage
Ojla,
zadnjic sem brala Lady in opazila članek za Keiko slim. To naj bi bile kapsule iz čisto naravnih sestavin,s katerimi naj bi človek shujšal..že kdo kaj ve o tem..kakšna kritika ..karkoli
Visage
7. nov 2007 19:35
Jaz vem samo to, da "shujšaš" toliko kot z vsemi ostalimi kapsulami. Dejansko pa samo z redno fizično aktivnostjo in pazljivostjo pri hrani.Zagotovoljen uspeh ( sem preverila sama). londonska rezina
7. nov 2007 19:42
Se zelo strinjam z londonsko rezino! Z raznimi preparati shujšamo predvsem v denarnice.....Žal! V prid temu govori dejstvo, da če bi bilo resnično kaj na tem, "okroglih" ljudi sploh ne bi bilo... ssilva
7. nov 2007 19:48
Visage to je velik nateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg. Povem ti eno zelo učinkovito "kitajsko " zadevo: manjžri pa migi. Pa brez zamere. Lepo pa radi s e imejmo ursa40
7. nov 2007 21:41
Ja vem ja..sam od kje jim pa potem garancija in da vrnejo denar Visage
7. nov 2007 21:48
Iste kapsule , pa menda že eno petnajsto ime! Nateg, da mu ni para!!!!!!! titta=
7. nov 2007 21:49
zasluzijo s postnino in pakiranjem :) ycrna
7. nov 2007 21:50
a res? ja sam nekaj mora bit no Visage
8. nov 2007 0:03
Verjameš ali reklamo delaš??????????
rimljanka
8. nov 2007 3:51
Sem ti posla ne zs, da ne bo reklame za Apetit STOP, iz storžkov korejskega bora. Kyara
8. nov 2007 7:58
Sem prepričana, da pomaga, le pravilno jih je treba uporabljat. Kapsulo držiš med zobmi od 15 ure popoldne, pa do 8 zjutraj in ni vrag, da ne bi shujšala. No, je pa cenejša varianta, če imaš med zobmi zrno koruze, pomagalo bo pa enako. OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Debeli špageti s poletno zelenjavo
Pečenice na leči