Val, 19.11. je še fraj, če misliš na torte, rolade, rezine... Dekoracija tort - vsi termini zasedeni. Tu imaš spletno stran, pa poglej gor, se spreminja iz dneva v dan, ker dodaja termine po potrebi.
http://www.kulinarikagoljat.si/index.php?page_id=6 Loni MakaroniPralineji na kulslo način pod budnim očesom mojstra goljata
Aja ežoj sem pozabila. Imaš zelo lep prt. ![]()
Pri nas so ostale cele 3 praline, pa še te sem skrila sama pred sabo in, ko grem v špajz se delam, da ne vem kje so. ![]()
Pazi, da ne pride ežojeva miška.
Loni Makaroni 
Pri nas so ostale cele 3 praline, pa še te sem skrila sama pred sabo in, ko grem v špajz se delam, da ne vem kje so.
ah jade, da bi jaz imela tako močno voljo kot jo imaš ti...:)))))
lep dan.
hruškabanana
Lepo, zmečkan si mislila. Kaže, da ga dragička ni videla ( ali pa ga je videla , pa se ne more oporavit od presenečenja).
ežoj
Oglas
Slišim, slišim.... kje pa je? Grem nazaj gledat.
Pozdravček!
Bravo, Ežoj...
. Vidim,
pa še lep damast, samo... ![]()
ti je zmanjkalo elektrike, da bi ga zlikal?!? ![]()
Poslala ti bom deratizacijo in dezinsekcijo...
ti kar tako miške po torti šetajo. ![]()
Pozdravček!
Ežoj, moje kačice so vidle tistole miško na torti, so kar v monitor skočile ![]()
LP
cervusEj ežoj, če rabiš peglezen sem jaz ravno poleti našla enega v hosti. Samo je še tisti na oglje... ![]()
Toliko govorite o čokoladi in sladicah, jaz pa prisegam na ribe in zdravo prehrano! Sem bila na kuharskem tečaju pri Milenku ( več o njegovi ponudbi na: http://www.abckulinarika.com), kjer sem se veliko naučila ravno o temi, ki me je zanimala. Seveda pa nisem bila navdušena samo jaz ampak tudi moje prijateljice. Potem smo pa samo še kuhale in vabile na pokušine! Ko smo imeli piknik s tečajem ( jedi z žara), so se navdušili pa tudi možje, kar smo s pridom izkoriščale poleti in jeseni!
Sedaj pa samo še dokončam hobotnico v solati in nazaj k klepetanju!
Pozdrav!
magdi
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.