Podalšanje porodniške

Vem še ena nekulinarična tema.Ampak tukaj vas je veliko z mnogimi izkušnjami.

Oddala sem prošnjo zdravniški komisiji za podaljšanje porodniške.Zdravnica mi je napisala za dobo šestih mesecev.Sedaj me pa zanima ali ugodijo(vsi vemo da zdravniške komisije niso preveč radodarne) in v kolikem času odgovorijo.

meni so na csd rekli, da v roku 1 meseca zagotovo odgovorijo, vec ne vem... veverica
Znanka ni dobila odobreno s pojasnilom, da je konec leta in je zmanjkalo denarja. Menda od začetka odobrijo kar vsem po vrsti, ko pa je vreča prazna, je konec. Sicer pa ne vem, zaradi kakšne diagnoze - mogoče je to tudi pomembno... matilda
Ugodijo vedno, vendar mora biti res dober razlog za 6 mesecev. Po navadi odobrijo za 3 mesece. 100 %. Dobiš pa kar hitro, meni so poslali v 14 dneh. (Maribor) titta
Tita,v 14 dneh delavnih(mislim en teden ima pet delavnih dni-zastopiš?).Fora je v tem ,jaz sem oddala v sredo.Porodniška mi poteče 12. novembra.In sem v dilemi glede vrteca. Pri nas gre zaradi toksoplazmoze.

Mislila sem tako, da sem po dveh tednih dobila odgovor; vloga je bila na pošti 23.5. , odločba za podaljšanje je pa datirana na 5.6.

Do 12. novembra boš ziher dobila odgovor, ni pa odveč, da malo prej pokličeš - recimo v prvem tednu novembra in jim poveš, zakaj gre.

titta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti