LoL... Jernej, oprosti sam kdo je pa koga prvi zacel zalit?

.. vidim, da si to kar spregledal..

... in ce bi bil "pametn" bi moralo "opozorilo" veljati prejt za uno kot za mene.. je una zacela, ne jaz ce me spomin ne vara...
pa se neki za tvojo A.I. intelligence .. mi lahko nestetokrat blokiras acc oz. uporabnisko ime.. se ti v tisti sekundi na nov prijavim in pisem v forumu ...
Nisem vedela, da pravilo zaljenja velja samo za mene (oz. za nekatere). Hvala za tako lep pozdrav na SloKul. Sej ni cudno, da za taksno vedenje nocejo ljudje placati, ko boste imeli tisti 2. november projekt za clananrino ... zdej jih pa cisto popolnoma zastopm, zakaj so proti.
Jernej, ce mene en zali ga bom nazaj, sem pac taksen clovek, ki se ne pusti nekomu jebati oz. v tem primeru zaliti .. ampak itak po tvoje in po mnenju se dveh, sem jaz tista, ki je zacela ... ROFL
Nisem pa tudi vedela, da je tukaj prepovedano karkoli sprasevati v zvezi s SloKul .. in dajati pohvale za taksno lepo domaco stran. Jernej, zanima me sam neki se... Zakaj imate potem forum, ce je prepovedano sprasevati kar se tice SloKuL?

Zakaj so potem teme .. Recepti/Nasveti, Zdrava prehrana, Mali oglasi, Obvestila KulSlo,Pisma bralcev,Vino v gastronimiji , ce se je prepovedano pogovarjati o tem?

... ker potem boste pa morali na prvi strani ze takoj, ko pridejo obiskovalci napisat..."""" Da kakrsnokoli vprasanje in kakrsnakoli pohvala v zvezi s KulSlo je prepovedano/a, ker ko to pisete, se ne strnijamo in se nam zraven zeha.""""
Jernej, ce to ni res.. potem si se zmotu, ko si blokiru mene, oprosti ampak si napacnega cloveka, ker jaz sem mela vprasanja v zvezi s SloKul, in tud pohvalo, ki sem vam jo dala za to stran je bila za SloKul ... in ce gres malo nazaj pogledat, bos videl da je sycia bila proti temu(se ji je zehal). Sedaj pa kdo je koga zali? A sem jaz njo oz. upam da ne mislis, da sem tebe kej zalila? Ali je mogoce una tebe in celotni SloKul team? .. dej mal se to vprasi, pa drugic ne prehiter sklepat neki
Kot sem ze enkrat rekla, najlepsa hvala za taksno dobrodosljico!
Lp,
Tatjana