Nalepke na steklu
pri nas je motiv na foliji kar ostal na kuhinjskem oknu, takole iz nostalgije. No, pa po omarah in stenah v predsobi smo imeli take neenakomerno valovite črte, jih je nečak naredil, potem ko smo sledove izdelkov naših otrok odstranili.
Po sobah lahko delajo, kar hočejo, lepijo, zabijajo žeblje v stene, samo da ne rušijo. Navsezadnje oni v njih bivajo in se morajo počutiti prijetno. stene veliko prenesejo, se pač malo kita in menjava tapete ali brava stene, dokler ne odrastejo, potem se pa otroške umetnije počasi izpojejo.
Tedi, saj Vendelina je napisala nekako tako, da se v stanovanju določi prosor, kjer se kaj lepi in pika na steno, kot si ti napisala, da imate hladilnik z magnetki in pluto v otroških sobah. Verjetno te je razjezil prvi
stavek, njenega pisanja, ampak različni smo si, z različnimi izkušnjami in pogledi, tako da....
Moji otroci so po dnevni sbi lahko razmetavali igrače, to jima je bilosrednji prostor za igranje, čerav sta imela vsak svojo sobo, tudi kakšno čačko smo čistili z vrat omar. Ampak tako smo bili vsi skupaj in pet ali šest let se je na prvi pogled videlo, da v tej dnevni sobi otroci uživajo. Saj zato jo pa imamo, kajne?
Potem pa zrastejo, nič več igrač naokoli, in ne vem, kaj bi zdaj dala, da mi kdo kakšno čačko naredi po celi steni ali z "ales kleberjem" nekaj prilepi na kuhinjsko okno....Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pohorska omleta

Široki rezanci la collezione na bolonjski način