| dragička je napisal/a: |
| Kakšen vik in krik zganjate s tem varstvom. Kako so pa naši otroci zrastli (oz. vi) tam leta 81-82 in naprej? Moj urnik je bil od 6.30, možev pa še prej... varstvo sta imela samo v prvem razredu, potem sta pa sama hodila. Ključ od stanovanja okrog vratu in to je to. Vam povem, da sta zrastla v krasna čisto normalna samostojna človeka. Ja, pa še to, od začetka celo telefona nismo imeli doma. Na pamet ni nikomur prišlo, da bi v šoli kaj zganjal ali pa na ministrstvu. Prve dni v šolo smo jih peljali 2-3 dni, potem smo malo na skrivaj čekirali, potem sta pa sama odhajala in prihajala. Da se razumemo, takrat šolske stvari niso puščali v šoli, pa tako težka torba je bila... Od nikoder pa nobene babice... Ja, res je, to so bili lepi časi. Danes se samo išče nekogar krivda - bodisi učiteljica, šola, ravnatelji, ministrstvo, država. Z vrtcem noben vrag ni zadovoljen. Mi smo jokali od sreče, ko smo dobili vrtec. Ja, jaz res ne vem, kaj bi radi. Pozdravček! |
Jutranje varstvo
Na naši šoli smo se dogovorili, da starši sami plačajo za varsto v času, ko tega ne financira ministrstvo. Sicer je to bilo pred sedmimi ali osmimi leti, ne spomnim se več, tako da ne vem, ali je ob današnjih predpisih to možno.
Dragička, TanjaG in punci, se mi zdi, da vse pogrešate eno te isto stavr, samo izkušnje so različne:
vsi pogrešamo več varnosti za naše otroke, predvsem zunaj šole, in zavoljo problemov, ki jih je naštela Tanjag, nas je lahko strah.
Mamamia
mamamiaPrikrito, zavito, da nas popeljejo na pravo pot. In pri najmlajših je treba začeti....
Bemti, vendy, nehaj no mislit s svojo glavo, da te šiba božja ne doseže! Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.