Zbiram račune iz merkatorja,če je bil kupljen kateri od naslednjih artiklov:ava,calgon,airwick,cilit bang,vanish,woolite,calgonit.Če jih katera ne rabi,naj mi jih prosim podari.Morda lahko jaz menjam za kaj drugega.
zag
Zbiram račune iz merkatorja,če je bil kupljen kateri od naslednjih artiklov:ava,calgon,airwick,cilit bang,vanish,woolite,calgonit.Če jih katera ne rabi,naj mi jih prosim podari.Morda lahko jaz menjam za kaj drugega.
zag
23. sep 2007 9:19
Tudi jaz zbiram račune iz merkatorja in bi prosila če mi jih lahko kdo odstopi , seveda če jih sam ne potrebuje. Najlepša hvala. kavica
26. sep 2007 17:35
Smo že tri Že dlje časa si želimo aparat za peko kruha, ki pa je žal za nas prevelik strošek. V Mercatorju sem zasledila akcijo, da lahko z nakupom določenoh artikolov (jih je napisala Zag zgoraj) v vrednosti 80 € izbereš med dvemi darili. Če te artikle kupujete in ne boste zbirali teh računov oziroma jih ne potrebujete se toplo priporočamo. Že vnaprej hvala! LP presta77
26. sep 2007 20:12
Smo že štiri Midva sva mlad par, ki začenja skupno življenje. Stroškov je ogromno, zelo si pa želiva imeti aparat za peko kruha. Če vam kakšen račun ostane, se res priporočava. Drugače vam pa vseeno želiva lep preostanek tedna. LP M. in A. habibti
9. okt 2007 16:04
Lep pozdrav! Če je slučajno kdo pozabil,mi še zbiramo račune, če jih ne rabite pišite na ZS pa vam pošljem kuverto z znamko, tako da ne boste imeli nobenih stroškov! Hvala lp presta77
31. okt 2007 23:45
Pozravljeni! Uspelo nam je zbrati račune v vrednosti 40€, lepo prosim če imate tudi vi še kakega ki ga ne potrebujete, če mi pišete na ZS. Potrebujemo jih še za 40€ in upam da nam bo do 2.decembra uspelo. Hvala vsem. lp presta77
3. nov 2007 10:42
Še nobena se mi ni javila,pa skoraj ne verjamem,da nima nihče nobenega računa odveč.Sama lahko ponudim kakšne druge točke(spar,mercator,tuš)Uspelo mi jih je zbrati za 30eur.Hvala in LP.Prijeten dan želim še naprej. zag
28. nov 2007 10:18
pozdravljeni! Zbiram račune iz TUŠA ki dokazujejo nakup katerega koli izdelka Maestro ali čaje 1001 cvet. Lepo prosim če mi jih lahko kdo odstopi, seveda če jih ne potrebuje. enako velja tudi za črtne kode1001 cvet. V zameno lahko ponudim čokolino točke, sparova,tušove ali merkatorjeve točke, saj kupujem v vseh teh prodajalnah. hvala pandapanda
3. dec 2007 18:55
Halo, a še katera rabi kakšen račun od Mercatorja, če ni že prepozno. Jaz imam tri za cca 20 €. lp mojca
12. dec 2007 20:17
Zopet se javljam jaz z zbiranjem teh računov,vendar če so ti artikli kupljeni v sparu.Ponovno naprošam,če jih katera ne rabi,lahko ponudim kakšne točke,spar,mercator ali tuš. LP,Martina zag
13. dec 2007 21:45
Zag, kakšne so pa nagrade? AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pecivo iz bučk
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom