Veganske palačinke
No, hvala vsem, ki ste odprle to temo in jo vzdrževale pri življenju.
Tudi jaz sem brala pozive ZPS, pa se mi ni zdelo vredno tožarit - imam kaj boljšega za delat kot pa tratit čas in denar za tožbe.
No, ko sem prebrala vaše zapise, sem se danes oglasila v moji banki, pripravljena na sitnarjenje in grožnje s tožbo itd.
Ampak ne: takoj som mi lepo vljudno pomolili nek obrazec - zahtevek za ponoven preračun obresti za modro varčevanje - od dokumentacije sem pa rabila samo pogodbo (čeprav bi šlo po mojem tudi brez nje.) Menda bom v dveh tednih obveščena, kaj mi predlagajo.
Super...ampak pravzaprav sem zdaj šele besna: vse uslužbenke imajo očitno jasna navodila in utečene poti, kaj naj naredijo. Kdor pride vprašat, bo nekaj dobil, drugi pa naj se lepo pod nosom obrišejo !!!
![]()
![]()
So že kdaj slišali za dobre poslovne običaje???
Mimogrede, vzamejo menda pogodbe, ki so bile sklenjene pred 31.10.2001
Nasja
Kdor je sklenil pogodbo v letih 1999 do 2002 ali v začetku 2003 in je privarčevani znesek že dvignil preden se je začela ta akcija, naj obvezno gre na banko
, pa čeprav brez papirjev. Za informacijo: pri samo enoletnem varčevanju po pogodbi, sklenjeni januarja 2003, začetni polog okrog 1,500.000 SIT z dodatnimi pologi in prvotno priznanimi obrestmi je znašala privarčevana vsota okrog 2,400.000 SIT, je banka priznala razliko 123 €. Za ta denar se pa že splača narediti kakšen dodatni korak.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganske palačinke

Jabolčne rožice