Metuljčki s paradižnikovo omako
Vendelina ![]()
![]()
![]()
Lučka a veš, da sem jaz tudi pletla z eno pletilko pod pazduho...ne vem, tako sem se naučila in je bilo čisto OK. No in sem mislila, da je to samo moja posebnost
.
Ribaracarak, sem pomislia, kako bi izgledalo, če bi jaz tako pletla...............v času študija sem vse dolge ure na vlaku pletla. Si predstavljaš onega zraven na sedežu, ki bi ga pod rebra s pletilko...........![]()
![]()
.
Pletenje z okroglo pletilko je res krasna stvar, se ga hitro navadiš.
Jaz tudi zelo rada štrikam, kvačkam in našivavam. Pa tudi v makrameju sem se sprobala in je nastalo nekaj čudovitih izdelkov. Ravnokar kvačkam nekaj prtičkov, vsak je seveda drugačem, vmes pa med premorom in kakšnim filmom pa pletem pokrivalo za kavč na mojem ranču. No, ker je zima kao pred vrati, bom malo pogledala po ravijah. Mogoče bo potreben kakšen nov pulover, kapica za nečakinjo ali pa kaj tretjega naplesti.
se pridružujem, če bo kje kako pletilni čvek ob kavici. Pridem, če ne bom v službi. Pa tudi pokažem kaj rada in pomagam pri učenju malo manj veščim prstom.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčki s paradižnikovo omako

Marmorni sladoledni sendviči