Pasovček

Moja hči ga je dobila na policijski postaji ko so šli tja na obisk z skupino iz vtrca. leni1
pasovčka ne vem, če se da kupit. Zares so ga podarjali v okviru preventivne akcije. V otroških trgovinah pa se da kupit karkoli podobnega pasovčku - pri nas imamo Nodija... veverica Sporočilo je spremenil(a) veverica dne 06. sep 2007 13:43:36
Tudi moja hči ga je dobila v vrtcu. helgula
moja hči pravi da ga ne potrebuje več.Če želiš ti ga podari. chappy
Pasovčka se ne da kupiti. Dobi se ga pri akcijah varnega sedeža. Sama sem v tem projeku sodelovala. Bila je pobuda, da se izvede še enkrat pa nisem zasledila nove akcije. ham-njam
Vida si dobila pasovčka? jade
Ja sem Chappy mi ga je poslala, njena hčerka ga je prijazno odstopila. In Kristina je bila zelooo vesela. Ravno danes ga je vzela iz pasa in ga nesla s seboj v vrtec. Zato chappy in Nina še enkrat najlepša hvala. vida u.
No dobro, potem pa v redu. jade
Joj, ampak meni je pa ta pasavec tako nesimpatičen ... No, samo da je otrokom všeč pa je ;9

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti