Gratinirani svaljki
| jade je napisal/a: |
| Pa je tudi res, da se ti čez kako leto dve uniči pa če še tako paziš. |
Imam posodo, podobno AMC, a ni tako zvenečega imena in tudi bistveno cenejša je bila. Ko primerjam s taščinim AMC kompletom, nisem čisto nič na slabšem, celo dalj časa imam svojo posodo in je vsaj enako, če ne bolje ohranjena, pri večji uporabi.
Je pa moja naslednja naložba, takoj, ko bom imela novo kuhinjo, posoda La Creuset. Ko to primeš v roko in potežkaš, že vidiš, kako se kuha v njej, sploh ko poslušaš ocene o tej posodi. Je sicer draga za naš žep, vsaj v MB trgovini, kjer ponujajo nekaj osnovnih posod te znamke, ampak je gotovo vredna svojega denarja.
Tačas pa ob omenjeni inox posodi z odebeljenim dnom (je narejena tudi za indukcijski štedilnik) kar precej uporabljam tefalove ponve za pečenje in ves tisti komplet, ki ga je imel Mercator pred nekaj časa v akciji, in sem zelo zadovoljna. Posoda je brez prask, teflonska obloga ni nič uničena, tako da mi ni žal, da sem nabavila tisti komplet.
Mamamia
mamamia
Sem kar pri sebi in pri moči
ampak ta posoda La Creuset je čist preveč težka - danes mogoče še ne, čez pet ali deset let, pa sigurno - no tako je moje mnenje. In ravno sedaj poteka na nekem forumu debata o tem, kako si človek ne kupuje pohištva za celo življenje in zato ni nujno, da je le to vrhunske kvalitete.
Še toliko bolj verjetno to velja za lonce in kozice...
Je pa res, da je pomembno, da posoda fajn sede na štedilnik, da se hrana v njej ne prijemlje in da je enostavna za vzdrževanje....
Lep dan vsem skupaj
rrr
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani svaljki

Marmorni sladoledni sendviči