Zanima me, kako z jedilnimi barvami barvate smetano. Imam tiste, ki se dobijo povsod (v tubicah) in ne vem, ali naj zamešam v nestepeno ali stepeno smetano.
Hvala!
Dana
Zanima me, kako z jedilnimi barvami barvate smetano. Imam tiste, ki se dobijo povsod (v tubicah) in ne vem, ali naj zamešam v nestepeno ali stepeno smetano.
Hvala!
Dana
13. okt 2007 18:40
Lahko pa tudi v nestepeno smetano kaneš malo barve, premešaš in potem z tankim čopičom pobarvaš že obrisano slikico na torti. evamaja
13. feb 2008 17:38
Ker se sedaj bliža Velika noč in se bo v trgovinah dobilo barve za barvanje pirhov, me zanima ali jih uporabljate tudi za barvanje smetane? Npr: http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_5695.htm Hvala za odgovore. Mijan
13. feb 2008 18:28
Jaz sem na forumu zasledila, da barvajo s temi barvami tičino maso. Čudno, ampak meni se je skoz zdelo, da so te barve strupene, ne vem no, s emi zdi, da je veliko ljudi v to prepičanih.
Jaz sem te barve v tubicah dala v stepeno smetano. Potem so pa še tiste tubice za piisanje, od te iste firme pa sem z njimi po smetani pisala pa se je malo spacalp. Kako je s tem? Ker je barva iz sladkorja verjetno lahko pišemo po tičini?
14. feb 2008 3:07
Barve za pirhe lahko uporabljaš za vse, če nimaš predsodkov. Sicer pa ali vam ta barva za pirhe ne pride čez lupino na beljak, a potem ne jeste tega??? Ali pa morda pač ne barvate z njimi, pa se poslužujete domačih načinov? Meni namreč s čebulo pobarvani niso všeč, bljak. Sama si naredim zalogo barv za veliko noč in jih imam potem celo leto, ker tubice so kar zasoljene...
14. feb 2008 10:19
Saj barve za pirhe imajo trgovci vseskozi na zalogi. Ko ni velika noč, so pač shranjene v skladišču.
11. jul 2008 18:24
Pozdravljeni.
Z Jernejevim dovoljenjem vam ponujam jedilne barve, arome, pobarvan kokos in sladkor ....
Proizvajalec je ETERIKA, Trstenik, Srbija
http://www.eterika.co.yu/index_sr.htm
Ponudba preseljena na zadnjo stran.
lp
Sporočilo je spremenil(a) Pitončica dne 15. 2009 22:48
11. jul 2008 20:12
Joj pitončica kaj nam ti delaš. ![]()
![]()
![]()
Jaz bi imela tisti zvezdni prah, roza in modre perlice, pobarvani sladkor, pa rdeče vrtnice. Seveda, če bo še kakšna kandidatka.
Kaj so to icing barve?
11. jul 2008 20:43
PITONČICA, KAPO DOL!!!
13. jul 2008 22:13
jaz za zdaj ne bi naročila nič, ma ne morem si kaj, da ne bi to napisala: PITONČICA TI SI RES FACA! Katarina KKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Malinini razpokančki

Svedri s parmezanovo kremo