No, tako hitro ni, za tiste ki pridemo iz plina je tam nekje. Je pa občutno hitreje kot steklokeramika in hvala za to, da se v trenutku zmanjša moč in neha vreti ne da odstavljam posodo na rob.
Me pa resnici na ljubo moti nekaj drugega kar ni vezano na indukcijo. Gumbi, ki so samo še tipke kot na računalniku. Vsaj jaz lažje upravljam z gumbi ki se obračajo, takoj vem, kakšno jakost imam. Tukaj pa... Moram najprej izbrati gorilec in potem klikati na plus in minus

Preveč računalniško in premalo intuitivno zame. Vem da je to zato, da se potem hitro sveti štedilnik ampak vseeno... dajte mi nazaj gumbe!
Aja, ko si spraševala, ena stvar pa je na tem Candy, ki je na Gorenju ki ga ima tašča nisem opazil. Številke se slabše vidijo oz. manj močno svetijo. Ko imam prižgano luč na napi jih jaz ne vidim več, upoštevajte da so rdeče jaz pa sem delno barvno slep, ampak vseeno.
Tako da... jaz nisem fasciniran nad indukcijo, je bila bolj ženina želja. Nisem pa tako razočaran, kot sem se bal da bom...
Bolj me moti nekaj kar nisem mislil da me bo. Granitni umivalnik, na katerem sem stolkel v enem mesecu že 3 krožnike. Ampak to je pa že druga zgodba.

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije