Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
Pa zakaj ne bi razmišljala do prve pločše o kaki strukturi? Naravni, ker bi iemla gor les? Kaki okrogli kamni vdelani noter? Ali pa sploh kamen?
Ne vem, do prve plošče barvno? Nekeko si ne predstavljam, razen:
lidka
Aha, razumem. Meni je zelo všečno, moram rečt. (pa mi je nasploh všeč naraven material...).
Barvat bo treba, res ne vsako leto, pa vseeno. Če bo les moker, bo propadal. Saj veš, ko pada dež, piha in vleče v eno stran hiše... Malo premisli, če se ti bo dalo vse barvat še enkrat.
Jaz bom dala fasado čez celo hišo. Ograjo bom pa dala delati iz macesnovega lesa, naravno, ki se bo v parih letih posivil. Tudi fasade delajo takšne! So bolj okrasnega značaja pa vseeno. Pekarna Grosuplje, Dolenjske toplice...
lidkaPojma nimam, ker se zdajle še ne ubadam s tem. ( smo pri beljenju, polaganju ploščic...). Meni tudi pride na vrsto drugo leto... Samo vem, da bom imela ograjo, ki ni barvana in macesen je pač primeren les za to.
A potem je še s tem problem? Uha... (kok preglavic dela ena hiša, a?)...
Mimika, držim pesti, da ti bo uspelo!
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem