Bruschette s paradižnikom in kumarami
| kletka je napisal/a: |
| joj, Asja, a ni škoda ... življenjska zavarovanja so namenjena zavarovanju in ne varčevanju. zavarovalnica ti nudi neko varnost - ne zastonj. pozanimaj se raje glede drugih načinov vlaganja svojega denarja. moja nasvet: kupi delnice! kletka |
| Lisa je napisal/a: |
| Asja oprosti, ampak zgrožena sem nad tvojim stavkom " tudi če dobim čez 20 let samo to kar sem vplačala in brez obresti, bo nekaj kar bom imela" ???!!! Kaj pa inflacija, spremembe razmer? Ali ne bi bilo normalno, da bi si čez 20 let želela imeti vsaj realno enak znesek? Lisa |
Samo delnic vam ne priporočam. Boljši so vzajemni skladi. Ker delnice lahko danes dobro stojijo, jutri pa lahko precej pade vse skupaj. Pri VS je pa malo manj tvegano, ker je premoženje razdeljeno na več delov.
Jaz imam precej prihrankov v tem. Samo mi zadnje dneve kar pada vrednost... Upam na boljše čase.
Veliko informacij o tem sem dobila na strani Finančne točke.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bruschette s paradižnikom in kumarami

Mandljeva juha ajoblanco