Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

piščančja juha z veliko zelenjave, krompirjevi cmoki z mareličnim nadevom (zadnji iz skrinje), kompot lp dome
včeraj: paradižnikova juha z rižem, piščančji fileji na žaru, pire krompir, kumarična omaka in skleda zelene solate. danes: zelenjavna juha in palačinke lp, kajica Kajica
lUMPICA, KAKO NAREDIS BUCKE V PIVSKEM TESTU? Maja
danes: polpeti iz bučk, korenčka in piščančjega fileja, pečen krompir, solata Julija
Zelenjavne polnjene paprike, mesne polnjene paprike, pire krompir, zelena solata.
Pečena puretina s krumpirima, zelje salata s bučinim uljem. Lidija...
petek: pašta fižol, kuhana prekajena krača, endivija s krompirjem Je pač tako mraz, da takole kosilo kar prija. Lidija, zadaj pa kmalu prideš v naše kraje, kajne. Upam, da ti bo vreme bolj naklonjeno. Veš pri nas pravimo, da ima dež v Bohinju mlade. LP Julija
Pasulj s prekajenimi parklji, sirovi rogljički, bučkin kompot. LP, Stanka
Pileća juhica s rezancima, pržena štuka, umak od peršina, češnjaka i maslinovog ulja (toč), krumpir salata, paradajz, paprika, krastavci i luk preliveni dresssingom. E, tako, mile moje! Polako završavam s pakiranjem i pripremama i sutra ujutro krećem u vaše krajeve. Ostajte mi dobro, fino kuhajte i papajte, pa se čujemo za nekih 10-ak dana. Lijep pozdrav svima vama! Lidija...
danes: špageti a la puttanesca jutri: stročji fižol s kislo smetano, za sladico skutine ledene kocke (danes zvečer spečene) nedelja: piknik in vse kar sodi zraven :) LP Zala Sporočilo je spremenil(a) _ZALA_ dne 12. avg 2005 22:27:43

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti