Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ponedeljek: popečena nedeljska govedina iz juhe, grah v smetani, rdeča pesa torek: čevapčiči, ajvar, paradižnik, paprika, feta sir (nič čebule), prebranac sreda: rižota z morskimi sadeži, zelena solata četrtek: divjačina (srna) z višnjami, polenta petek: testenine z gobami in sirom, radič sobota: pica (če ne bo časa za kaj drugega) nedelja: kosilo pri mami - juha, pohani šnicli, pečen krompir, veliiiiko zelene solate sladice le zvečer - sladoled! Lena
Četvrtak: grah i kuhana šunka, paradajz, paprika i mladi luk Petak: pizza u pizzeriji, navečer neki kolači ili sladoled Subota: idemo mami i tati na ručak - vjerojatno nekaj ispod peke, a o salatama da ni ne pričam... Ugoadan vam vikend mile moje! Lidija...
Petek: sataraš,krompir v kosih, rdeča pesa in zelena solata sobota: pica s sirom, zelenjavo in olivami lp dome
Juneća juhica s rezancima, pohana pileća prsa, pomfrit i zelena salata....uz desert je orahnjača Lidija...
petek: ocvrte in pečene bučke in jajčevci, pečen krompir, solata sobota: pišćančji fileji na žaru, poletna ponev, paradižnikova solata nedelja: paradižnikova juha, mesna štruca, masleni krompir, zelena solata, sladoled ponedeljek: zelenjavna juha, dušena govedina, sirovi tortelini, zeljna solata Julija
Pečena puretina, riža i grašak, paradajz, paprika i mladi luk... kasnije orahnjača! - kuhana teletina, krumpir i grašak Lidija...
No, da! Ja sam još uvijek raspoložena za upoznavanje i razmjenjivanje slikica putem mail-a. Zaista me zanima kako koja od vas izgleda, pa bih vas molila drage moje, koja je raspoložena, da mi pošalje svoju e-mail adresu pa da si razmijenimo fotke. Štima? Ili ima koje drugo rješenje? LP! Lidija...
Danes: polnjene paprike Jutri: zelenjavna mineštra Lumpica
Lady_L, kaj je to orahnjača, če smem vprašati ? LP Rmeli Sporočilo je spremenil(a) Rmeli dne 31. maj 2005 08:38:29
Ko sem že gor, bom jaz odgovorila: Orahnjača = orehova potica. Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti