Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes me čaka (namreč, doma kuha hčera, ki je na predporodniški): Goveja juhica, mesna lazanja, kisla paprika Zvečer bom jaz naredila pasulj za jutrišnji dan. LP
Krompiruša, solata, jabolčna pita LP, Stanka
Korenčkova juha z ingverjem, zavitek s porom in šampinjoni, špinača v listih z maslom in česnom, mešana zelena solata (radič, rukola, endivja), baklava. lucija
Danes:špageti s tuno,solata,makovo pecivo Jutri:kmečka krompirjeva juha,hrenovke,solata.LP terlikar 1
Juneća juhica s kuhanom junećom koljenicom, domaća pizza. Lidija...
Včeraj: zelenjavna juha, pire krompir, domači zelenjavni polpeti n bučke v omaki Danes: korenčkova juhica, porov burek in solata, za posladek jagode LP ===
špageti carbonara Lumpica
Juha iz rdeče leče, prekajena rebra, puding LP, Stanka
nedelja:goveja juha z rezanci, sv.zrezki v omaki, pečen krompir, solata,višnjev zavitek ponedeljek:pohana piščančja stegna brez kosti, pražen krompir, zeljna solata, višnjev zavitek torek:makaronovo meso, mešana solata, puding sreda:goveja juha z rezanci(ostanek od nedelje), pečen svinjski vrat, pražen krompir, paradižnikova solata četrtek:presno zelje s suhimi rebrci, pa nekaj za sladico iz kulslo Julya Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 16. mar 2005 21:47:08
torek: ciganski fižol, kruh sreda: marinirana piščančja prsa v pivskem testu, mrzel krompir, motovilec danes: podobno kot včeraj - ostanki prsi, paradižnikova solata, zame "regrat u solat" Tina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Ognjič
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti