Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes;goveji golaž,kruhovi cmoki,rdeča pesa v solati ninkica
zajec v omaki, skutni cmoki in solata laik laik
danes: goveja juha z ribano kašo, pečen kifelčar, pečena safalada, pečene bučke, zelena solata jutri: korenčkova juha z brokolijem, testenine, dušena paprika, paradižnik, bičke, čebula; zelena solata NENA58

Prvo se bom okrepčala s kavico, potem pa grem preverit, kaj dobrega je naredil Ežoj:

Ko bo končano sledi!

Pozdravček!

dragička, po moje ti ne bo ratalo...en paradajz je viška, pa paprika ni prave oblike...tudi tiste srebrne šalce ežoj ni imel na mizi in manjka ti ena bela PVC posodica z zelenim pokrovčkom, posodica je tudi počečkana z zeleno barvo Ognjič

Ampak tištuha pa ni.....

lp

cervus

Kaj sem spet zgrešila....ežoj kuha pri dragički

lp goga

Nadaljevanje...

Kot je rekel Ežoj - čebula na olivnem olju, paradižnik... poleg peteršilja in zelene sem dodala malček rožmarina in bazilike:

pa še med prsti malko riža:

ta črna stvar (olupljena tako kot veleva Ežoj) je bila malce prekratka in predebela. Drugič bom zbrala ožjega in daljšega:

Žepek, tako kot se šika. Višek iz žepka sem dala kar okrog "črne stvari":

"Šuga" je v žepku, višek pa kar okrog:

Lepo pokrito s papriko (samo eno, ker je bila velika). Nisem pokrila s folijo temveč s pokrovko:

Za dodatek še paniran zrezek.... V pečici 35 minut... Kako je dobroooo. 

Pozdravček!

Vauuuuuuuuuuuuu, dragička....................

in vauuuuuuuuuuuuuuu približuje so 1000. stran...................nasvetov za kosila. Mega.

danes pri nas: goveja juha s fritati, marelični in slivovi cmoki iz skutnega testa, breskov kompot.

rimljanka - zasebno mnenje

In ko babac šari po računalniku in kulinariki, kulinarika se dogaja v kuhinji.... Joj, joj, kako smrdi....

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti