Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hmm, prav rad, vendar sem na tem forumu še bolj nov, zato bi bil vesel nasveta kako se to naredi? Hvala. Dereck

Dereck, če klikneš na pravokotniček, kjer piše recepti, se ti bo odprla nova sran. Na tej je nad letečimi slikicami kvadratek, kjer piše Pošlji recept.  Klikneš in lepo napišeš recept.

Pa dobrodošel!

Vanja

torek: polpeti, dušen grah, pire krompir, solata

sreda: zelenjavna juha s koščki piščanca, buhtlji

Julija
sreda,ješprenj,kruh ninkica
vceraj: goveja juha, govedina iz juhe, krompir v kosih, rdece zelje v solati danes: prazena jetrca, domac kruh bberta

Vampi, polenta, solata in čokoladni kolač z ingverjem in posušenimi marelicami. Ohoho.

Vanja

Pri nas so bili vampi, polenta, solata in čokoladni puding - vanja zelo podobno, bi bili pa moji sigurno bolj zadovoljni s čokoladnim kolačem kot s pudingom.

rrr
ponedeljek: juha, lignji in dušena zelenjava (namesto pomfrija), solata torek: pica in velika skleda solate danes: špinača iz mladih kopriv, pire krompir in hrenovke jutri: mlad krompirček pečen v pečici, solata, puding Petya
Sreda: malancani, sir in šunka - panirano; pečen krompir in kisla rdeča paprika: Pozdravček! Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 22. 2009 19:05

Dereck, daj, loti se malo branja Portala, pa bo šlo. Ker znaš uporabljati računalnik, ne bo problemov...........

Sicer ti je pa Vanja zgoraj že svetovala, le preberi njen nasvet. rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 22. 2009 17:02

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti