Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sobota: banana, skuta, voda. Nedelja: zelena solata, 3 dag sira, 2 olivi, voda. Malo heca mora bit :) Sem namreč na športni dieti in temu ustrezna so moja kosila. kelly
Danes: goveja juha z ribano kašo, ljubljanski zreski, krompirjeva solata. breskva

sobota: pečnice, krvavice, kislo zelje, matevž

nedelja: goveja juha s pirinimi rezanci, mrežna pečenka, pražen krompir, zeljna solata s fižololm

ponedeljek: ocvrt in pečen piščanec, zeljna solata s krompirjem

torek: fižolova juha s pz polžki, rižev narastek z marelicami

Julija
Danes: bela repa in fižol Jutri: testenine z zelenjavno omako stara
Danes: njoki v sirovi omaki s puranjim zrezkom, juha, solata, za sladico pa pijana nevesta travica85
Včeraj: pire krompir, špinača in jajce na oko (tašča tako dela in si ne moreš mislit, kako okusno je!- kar na isti krožnik daš jajce) Danes: Sirov burek, solata, jogurt Jutri: Tenstan krompir in hladen jogurt polit čezenj Pojutrišnjem: segedin kuhawnca
danes je bilo:juhica z ribano kašo,pire krompir,ocvrti prašniki,rdeča pesa ninkica
pica s suho klobaso, čokoladni puding bberta
Ponedeljek: "Rusko zelje" iz skrinje (še od novega leta), pečene krvavice in koruzni žganci. Pozdravček!

Včeraj: makaronflajš in rdeča pesa

Lep dan in veliko se smejte

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti