Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes smo za kosilo imeli vsak svoje.

Jaz sem jedla ražnjiče in solato (rukola, motovilec, žlica naribanega sira, malo kisa in soli). Za večerjo pa (spet) okisan fižol

MM

Danes bo rižev narastek (od včeraj je ostalo še nekaj mešanega sadja iz kompota, danes pa sem odmrznila preveč skute in bo še to padlo notri) z omakico iz borovnic ter pecivo za požrešne sosede z ogromno borovnicami (ja, na vsak način bi rada porabila še ogromno zalogo borovnic ).

Lep dan in veliko se smejte

Danes si bom pripravila bučkin karpačo, omleto s šampinjoni in solato.

Ostali bodo verjetno imeli ričet in zavitek s skuto in gozdnimi sadeži

MM

Sporočilo je spremenil(a) morska medvedka dne 15. jan 2009 08:22:03
srijeda: piletina i tikvice u woku, prilog riža, zelena salata četvrtak: juha od suhih vrganja, umak od vrganja, žganci, kisela paprika, pita od jabuka Lidija...

četrtek: krvavice, kislo zelje s krompirjem

Julija
Danes: goveji zreski v grahovi omaki, krompirjevi cmoki s sirom, solata z jajčnim prelivom. breskva
zelenjavna juha, mesna omaka, zabeljene testenine, endivija v solati lp dome
Špageti s tunino omako,zelena solata z veliko česna Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
Včeraj : goveja juha z rezanci,džuveč,rdeča pesa Danes:Česnova juha,pariški zrezki brez moke ampak samo z drobtinami,krompirjeva salata,kompot od domačih jabolk Jutri:Gobova juha iz zamrzjenih jurčkov,ribe kleni,zeljna solata Pa lep dan želim! Fižolek fižolek
Včeraj: zelenjavna juha Danes: široki rezanci z zelenjavo in piščančjimi trakci, zelnata solata s koruzo tejch

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti