Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

četrtek: makaronovo meso, zelena solata z naribanim korenčkom

Julija
Čorbica - por, korenček, rumen korenček, koren zelene, kolerabica. Notri zakuhani žličniki in posuto s peteršiljem. Pozdravček!
Četrtek: boranja, ajdove žemlje s semeni. Petek: krompirjev golaž, jabolčni zavitek. breskva

petek: piščančji ragu, pirini žganci

sobota: goveja juha z ribano kašo, pečen in ocvrt piščanec, pražen krompir, zelenjava, solata, jabolčni zavitek

nedelja: goveja juha z rezanci, pečena svinjska rebrca, sladko zelje, domači mlinci iz črne moke, solata, za posladek pa buhtlji

Julija
Danes bo pa pri nas sojina juha in čokoladna torta - zveni zelo fino. bomo vidli, če bo vsem pasalo, kajti pri nas so sami "mesni" MARTA1

Danes bo gobova juha - kuha mami.

Jaz pa za večerjo pohane fileje sardel, po nasvetu dragičke (s tržaško omako in sirom v sredini).

MM
piščančji koščki v smetanovi omaki fussili zelena solata s koruzo lp lunčica
pileća juha s domaćim rezancima pohani svinjski file pire krumpir/riža i grašak zelje salata Lidija...
Puranje zreske po tržaško, pražen krompir, paprike in paradižnik v solati, čokoladno -mentolov sladoled. breskva
Čufti v omaki, pire krompir, zelena solata, za sladico sem pa nekaj improvizirala z listnatim testom in nutelo...pa se mi ni ravno posrečilo-pojedli smo pa vseeno vse tejka77

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti