Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

nedelja: goveja juha (iz vrečke), hrenovke, kruh, solata, priloge(gorčica, ajvar,...)

ponedeljek: juha, solata s tuno

torek: haše omaka, testenine, vložena paprika

sreda: zelenjavna rižota, vložena paprika

četrtek: obara

petek: oslič, krompirjeva solata

marelica
ocvrti lignji pomfri lunčica
včeraj: puranji zrezki v smetanovi omaki, kruhovi cmoki, motovilec s fižolom, danes: segedin golaž, kruh, jabolčni zavitek, jutri: mesna lasagna, radič in motovilec solata, White Daisy

svinjski koščki v sirno- gobovi omaki, gratinirani njoki v paradižnikovi omaki, zeljnata solata

Lep dan in veliko se smejte
jučer: tortilje s mljevenim mesom, povrćem i sirom danas: juha od kopra s vrhnjem, quiche s porilukom Lidija...
danes jota iz repe biba

Jutri:

divjačinski ragu, kruhovi cmoki (ali pa štruca), radič v solat, rolada z vinsko kremo.

MM
Se že kuha goveja juhica, zraven mesek in zelenjava in juhe. Seveda, pa domači rezanci, včeraj narejeni iz 10-ih jajc. Pozdravček!

Veš kaj dragička, teh rezancev sem ti pa fouš .

Jaz se pripravljam na takšen podvig že nekaj let - brezuspešno

MM
Torek: bučna rižota, rdeča pesa v solati. Sreda: ekspresni chili con carne, polenta, paradižnik v solati. breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti