Loni, tudi z moje strani vse najlepše. ćzanimivo, danes sem "rojstnodnevna" tudi jaz in moja kolegica iz Japonske. NAs je kar precej ovenčkov :))
LP
Zala
Kaj jutri za kosilo?
Oh kako lepo, da deliš delček praznovanja z nami. Vse najlepše in naj se rožice, ki so " tvoj podpis" namnožijo vsaj 100 x

Lumpica
Je Tina nehala kuhat,češ, naj se kar znajdejo.Pa ni bilo prvi dan nič.Drugi dan isto, tretji dan pa je možiček že jajčka ocvrl. Suzana pa je rekla da bo nehala prat.Pa ni bilo prvi dan nič, pa drugi tudi nič. tretji dan pa si je dragi že "štunfke "opral.Je pa tudi Fata sklenila spremeniti režim.Je nehala kuhat in prat.Pa ni prvi dan nič videla,pa drugi tudi ne,tretjega dne pa le malo na levo oko. Jaz bom pa spet regrat naredila, ker mi zelo paše, čeprav izpade enostavna varianta,ampak časa vzame ( čiščenje) pa več kot ne vem kako komplicirano kosilo Aki
Sporočilo je spremenil(a) vladkav dne 20. apr 2004 23:57:54
Ponedeljek: pečena piščančja bedrca, kus kus in leča v omaki
Torek: pečena zelenjava in solata pa pecivo na suho
Sreda: špageti s paradižnikom
Četrtek: špinačni burek
LP!
Darja
Oglas
Sprememba! Ravnokar sem se vrnila iz tržnice. In rezultat?
Danes bomo jedli spomladansko juhico s svežim grahom in korenčkom pa šparglje in blitvine polpete iz zmrzovalnika in krompirček. Za posladek pa jagode!!!
Juhu!
LP
Darja
Pri nas je nekako kot pri tebi lidka in sem prav po slovensko fouš. Toliko dobrih idej in receptov. IN NEKATERI TO TUDI NAREDIJO - FOUŠNA SEM.
Danes je bilo " znajdi se sam " . Jutri iskreno upam na krajši delavnik in spečt štefko iz niza " mizica pogrni se" Bom videla če bodo preživeli
Praznike in šolske počitnice bom preživela sama ( mož v službi ) in srčno upam na kakšno povabilo tašče. Drugače pa mislim, da bom 24 ur spala.
Lumpica
Danes je bila pa kar špagetarija zame in za mojega fanta. Poceni, pa še naješ se :)
za jutri pa pojma nimam, kaj bova jedla.
LP, Petra
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.