Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ponedeljek: makaronovo meso, pesa zame pirini rezanci z gobicami, zelena solata Julija
ponedeljek: gov. juha z zdrobovimi žličniki, špinača pire krompir, hrenovke, snežene kepe torek:matevža, kislo zelje, pečenice torek:štruklji s skuto, kompot sreda:ješprenj s suho klobaso, jabolčni zavitek nenči
Danes: fižolova mineštra, borovničevi cmoki Jutri: praženo zelje, krompir v kosih, pečenica Sreda: zrezki v omaki, zelenjavni riž, solata četrtek: pikantna porova juha, krompirjeva solata, ribji fileji petek: pizza
sobota: kisla repa, matevž,, torta z jabolki in orehi nedelja: goveja juha, nadevan piščanec, pražen krompir, solata, danes: jota z zeljem alexis
Jaz pa sem imela cel teden postrežbo v sobo v Lj. porodnišnici. Hrana ena A. Prav fino je bilo, pa še kuhat ni bilo treba. jade
Čestitke, Jade! Mi bomo pa jutri bistro juho in orehove rezance s kompotom Kyara
Zelenjavna rižota, solata, sadne rezine,če jih bo kaj ostalo. LP! fakin712
Kyara hvala ampak je še prezgodaj, sem še vedno v enem kosu. jade
Včeraj: znajdi se sam Danes: Dolenjska mineštra s prekajenimi rebri, domač kruh in skleda solate fresh
torek: goveja juha, goveji zrezki s čebulo in papriko, polnozrnati kus kus, mešanica radičev Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti