Danes bo pri naju nedeljsko kosilo:
goveja juha (še ne vem, kaj bom v njo zakuhala
) tenstan krompir, govedina iz juhe in zelenjava, skleda mešane solate.......čist nič sladkega ne bo.....pravijo, da to sploh ni zdravo....![]()
Danes bo pri naju nedeljsko kosilo:
goveja juha (še ne vem, kaj bom v njo zakuhala
) tenstan krompir, govedina iz juhe in zelenjava, skleda mešane solate.......čist nič sladkega ne bo.....pravijo, da to sploh ni zdravo....![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: pečeni
kotleti, tenstan
, endivija in radič s ![]()
ponarejena gibanica
Nedelja:
![]()

Pozdravček!
Včeraj: bodoča tašča je skuhala sarme, jaz sem spekla dve slastni pecivi ![]()
Danes: klasično slovensko nedeljsko kosilo, goveja juha, pečeno meso (pišče), pečen krompir in solata, sladica od včeraj ter kava.

Danes goveja juha z domačimi na roke zrezanimi rezanci, lazanja iz domačih testenin, mešana solata
Pri nas danes v poletnem stilu - goveja juha z rezanci, nato pa žar - čevapčiči, kotleti, piščančji ražnjiči in hrenovke, ponfri ter solata iz domačega paradižnika - šeza eno solato ga bo.
Anka, prvič vidim sarme v paradižnikovi omaki. Zgleda pa njami! Danes sva jedla bolj po taborniško: porovo kremno juho s krompirjem, kuhano kračo s hrenom in kruh. Isto kot včeraj. Jutri bom pa kaj dobrega skuhala, tale krača je res samo za dvakrat na leto. ![]()
![]()
naor,tudi jaz delam sarme v paead. omaki,sicer bolj gosto kot je Ankina-kako pa ti narediš sarmo?![]()
Sarmice dam kuhat: eno plast zelja, eno plast sarm, eno plast zelja...Dodam suho meso, malo zalijem z vodo in vse skupaj polijem še s podmetom, kamor dam še kakšno žličko sladke paprike za barvo, paradižnika pa ne. Moč navade.
Pravkar je pečeno pecivo na suho. Hvala Mopsika. Prvič. Izveste jutri, če je užitno.![]()
![]()
naor
ja stvar okusa in navade
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek v poletni solati

Sladki rogljiči