Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sreda: pečeni piščančji zrezki, sladko zelje, mlinci za moške, solata Julija
Pečene postrvi, popečene bučke v solati, zelena solata. jade
juhca iz mlade kolerabice, parisko ocvrti piscancji zrezki, mlada blitva s krompirjem in zelena solata (vsa zelenjava pa je z domacega zares BIO vrta) fresh
Danes: jota s kislim zeljem, pečenice Jutri: ješprenj Lep dan in veliko se smejte
četrtek: pečen oslič, blitva, za moške še krompir, zelena solata s paradižnikom Julija
Uh rozanec kar k tebi bi prišla na kosilo, kislo zelje njam njam. Mi paše kislo. Danes: pečen krompir, solata, češnjev kompot jade
jaz se pa ravno sprasujem, kako vam pase kislo zelje poleti. no, ja, mogoce je pa za preizkusiti! pri nas bo zelenjavno piscancja rizota in velika skleda solate. fresh
jade je napisal/a:
Uh rozanec kar k tebi bi prišla na kosilo, kislo zelje njam njam. Mi paše kislo. Danes: pečen krompir, solata, češnjev kompot jade
Jade zakaj že kislo? Ti nosečka srečna ti. Komaj čakam, da bo tudi meni pasalo kislo... Lep dan in veliko se smejte
danes: zelenjavna omakica, testenine, domača zelena solata potepinka
Včeraj gosta zelenjavna juha z grahom, korenjem, krompirjem, gobami,.... in domačimi rezančki. ZAme je bilo to dovolj, ostali pa so si privoščili še krompijevo mesno ponev in solato. Danes se mi že cel dan sanja o njokih z rukolo in gorgonzolo.....ja enim nosečkam ne paše kislo ANJA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti