Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sem šla gledat, kje je Lady_L, pa sem našla odgovor. Pa da še napišem: Danes: zeljna juha, piščančja rižota, paradižnikova solata. Sladica: jagodni kompot in sladoled Včeraj: mlad krompir, solata, sladoled Atina
Pravkar delam zapoznelo kosilo oz. večerjo - oslič pomokan v moko in koruzno moko, prepraženo, pečen kifelček in hladna solata od včeraj. Lep dan še naprej!
Ponedeljek: perutničke na žaru, krompirček, berivka Torek: filana paprika, pire krompir Danes: pizza za 4 različne izbirčne želodčke Jutri: pire krompir, špinača Vsak dan ena tona češenj jasna
danes: solatni krožnik - zelena solata, paradižnik, krompirjeva solata s kumaricami, kuhane hrenovke, kruh potepinka
danes bo na mizi disalo: blitvine polpete po reccpetu iz baze, pire krompir in solata. za sladico pa imamo sveze smokve. fresh
Danes: svinjski zrezki v zelenjavno sirovi omaki, kruhovi cmoki in solata Lep dan in veliko se smejte
sreda: svinjski zrezki s česnom, na pari kuhano mlado zelje, za moške še krompir, paradižnikova solata četrtek: pečen piščančji file, malo ocvrtega panirja in melancan za moške, zame kuhana cvetača, zelena solata Julija
Jutri: prebranec, zelena solata s koruzo Lep dan in veliko se smejte
Široki rezanci s skuto in sladkorjem, kompot Kyara
petek: svinjska rebrca v omaki, sirovi štruklji, solata Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti