Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hvala, rimljanka, se mi zelo dopade, "kratki" recept gre takoj v mojo beležko, le ocvirke bom verjetno zamenjala s hrustljavimi rezinami popečene slanine ali pancete, o, že zdaj 

Katarinči

Petek: juha z bučk, rižev narastek z jabolki

Sobota: pisana rižota, mešana solata

breskva

piščančj obara in palačinke z marmelado

Balenka

Včeraj meso po dunajsko, pražen krompir, mešana solata, jabolčni zavitek 

Danes goveja juha z rezanci, bolognese omaka, paradižnikova omaka, zame s škampi, mešana solata ( regrat, motovilec, zeljna solata)

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes:   pohane  kračke,   prazen, kristalka.

mopsika

Pri nas danes pomladno, čistilno...

čemaževa juha s korenčkom, pire krompir, koprive kot špinača, kuhano jajce, solata iz zelja in radiča,

jutri bo koprivna juha in zelenjavni zavitek ( paprika, por,čemaž, malo piščanca v listnatem testu), kitajsko zelje v solati

tabu

Danes pri naju: lignji s krompirjem iz pečice, moj ni bil ravno najbolj navdušen, ampak sem mu rekla: Včasih moraš preskočit v življenju tudi ovire...če se spet ne strinjaš z menoj, komot lahko odpreš uno tvojo ribjo konzervo

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Na naši mizi pa je bilo danes: goveja juha z rezanci, grahov pire, puranja nabodala, motovilec in rukola v solati ter domač malinov sladoled.

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

Danes: svinjski zrezki, pražen krompir, bučke s kislo smetano, berivka (iz rastlinjaka), jabolčne rezine, sladoled, smetana 

breskva

Danes: kraljevski  s podloženo popečeno kranjsko , prelit z jajcem in kislo smetano, posut z naribano mozzarelo in kolesci puranje hrenovke ter nato zlato zapečen , regrat, radič vseh barv, endivija, kristalka. 

Katarinči

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti