danes paprikaš, pečene rezine pšeničnega zdroba, ki mi je ostal od včeraj in štrucar v solati

Dušeno rdeče zelje
danes paprikaš, pečene rezine pšeničnega zdroba, ki mi je ostal od včeraj in štrucar v solati
![]()
![]()
![]()
Danes, Martinova pojedina: dušeno rdeče
. pećen
, domači mlinci,![]()
kokosova
![]()
Petek - Perutničke in krompir v pečici.
Včeraj krompiruša (krompirjeva pita), vložene bučke,
danes pa paprikaš in pire krompir s čemažem.
Lp
ursiiiDanes kokošje goveja juha z zdrobovimi cmoki, stefani pečenka in puranja prsa, džuveč riž, mešana solata in čokoladna torta
Kjer je volja, tam je pot. TrixiNedelja: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Dragička, kaj pa sladica? Kos
, recimo, take, posebne. ![]()
![]()
![]()
Danes pri nas: goveja juha z zdrobovimi žličniki, njoki na drobtinah, govedina iz juhe, breskov kompot, regrrat pa je nabran, najbrž bo jutri ali v torek, s šmornom (ki ga mi vedno jemo slanega). ![]()
![]()
![]()
Pri nas včeraj špargljevo - porova juha in fuži s paradižnikovo omako s papriko, danes pa kurja juhica in skutine palačinke.
Pri nas v petek zelenjavna juha, prosena kaša s slivami
včeraj: goveja juha, pražen krompir, meso iz juhe, velika skleda ohrovta, radičev v solati
danes: goveji zrezki v omaki ( piment, brinove jagode...), testenine cesarole s tartufato, ohrovt, radič štrucar, korenček in malo krompirja v solati ![]()
in skutno- jabolčni zavitek za popioldne
pražen krompir, pečena
, zelena solata
Popoldansko sladkanje...
![]()
![]()
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno rdeče zelje

Orehova rolada