Včeraj: juha, pečene perutničke, kolerabin pomfri, gratinirane bučke, stročji fižol v solati.
Danes: bučkina juha, boranja in žemlje.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj: juha, pečene perutničke, kolerabin pomfri, gratinirane bučke, stročji fižol v solati.
Danes: bučkina juha, boranja in žemlje.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Da se še jaz po dolgem času javim v tej temi.
Glede na temperature mi na kraj pameti ne pade da bi kuhala kosila po eno uro zato je vse bolj enostavno.
Danes: bučni polpeti, rdeča pesa v solati
testeninca
Danes: nadevana paprika, domači polnozrnati kruh s semeni
Ta vročina že mal najeda...
tak, da pri nas dones neki lahkega in zdravega ![]()
![]()
NADEVANA PAPRIKA S KOZICAMI ![]()
danes makaronflajš z bučkinimi špageti in zelena solata
![]()
![]()
![]()
Danes: domači ražnjiči z zelenimi cuketi
, riž s stročjim fižolom
, kristalka, sladoled.
![]()
Falafli v pšenični tortilji s svežo zelenjavo in jogurtovo omako.
Danes pri nas:
kremna juha iz nadzemne kolerabice
(skoraj) rizi-bizi, poleg graha je bila dodana še kolerabica
piščančji file v testu za palačinke, ocvrt, seveda
solata iz 2 sort zelene solate in endivije
Ko prideš z barke ugotoviš, da imamo doma izobilje. Glede na to, da smo na morju jedli glede na vročino bolj malo, tudi doma ne kuhamo prav obilno, oziroma ne gre več kot toliko v želodček.
Včeraj je bil pražen krompir na hitro, dunajci na veliko željo najmlajšega, zeljna solata z vrta.
Danes bodo čevapi, ražnjiči piščančji, malo pomfrija, stročji fižol v solati ....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Mi pa danes pasta s svezo salso pelatov iz nasega vrta, pa veliko vode. Se mi kar cedijo sline nad slikam polnjenih paprik.
AliseaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Tortelini z bučkami in slanino