Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: juha, pečene perutničke, kolerabin pomfri, gratinirane bučke, stročji fižol v solati.

Danes: bučkina juha, boranja in žemlje.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Da se še jaz po dolgem času javim v tej temi.

Glede na temperature mi na kraj pameti ne pade da bi kuhala kosila po eno uro zato je vse bolj enostavno.

Danes: bučni polpeti, rdeča pesa v solati

testeninca

Danes: nadevana paprika, domači polnozrnati kruh s semeni 

breskva

Ta vročina že mal najeda...  tak, da pri nas dones neki lahkega in zdravega  NADEVANA PAPRIKA S KOZICAMI 

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

danes makaronflajš z bučkinimi špageti in zelena solata

Danes:   domači ražnjiči z zelenimi cuketi,  riž s stročjim fižolom, kristalka, sladoled.

mopsika

Falafli v pšenični tortilji s svežo zelenjavo in jogurtovo omako.

RadaJem

Danes pri nas:

kremna juha iz nadzemne kolerabice

(skoraj) rizi-bizi, poleg graha je bila dodana še kolerabica

piščančji file v testu za palačinke, ocvrt, seveda

solata iz 2 sort zelene solate in endivije 

rimljanka

Ko prideš z barke ugotoviš, da imamo doma izobilje. Glede na to, da smo na morju jedli glede na vročino bolj malo, tudi doma ne kuhamo prav obilno, oziroma ne gre več kot toliko v želodček. 

Včeraj je bil pražen krompir na hitro, dunajci na veliko željo najmlajšega, zeljna solata z vrta.

Danes bodo čevapi, ražnjiči piščančji, malo pomfrija, stročji fižol v solati ....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Mi pa danes pasta s svezo salso pelatov iz nasega vrta, pa veliko vode. Se mi kar cedijo sline nad slikam polnjenih paprik.

Alisea

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti