Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mišzmoke je napisal/a:

dari je napisal/a:

... pa pride sojeni al ne sojeni zet, to bomo še videli,je iz skandinavije in bo naša domača hrana.

dari

, kdo, a zet?

lp 

mzm

...glej, če bi prišel moj bivši skandinavec, bi zih končal v golažu, hihihihi.... drugač pa lp po dolgem času...

.. v nedeljo roštiljčič in čevapčiči, gobice na žaru, zelena solata in priloge...jammmmiiii

...včeraj kozličkova glava z zeleno solato

...danes in jutri (pojutrišnjem) slastni ajmoht z pljučki in delčkom zajčkovega mesa.

mačka27

Danes:  goveja juha z gresovimi knedeljčki,    meso iz juhe,   pražen, kristalka, nektarine.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 14. 2015 13:15

Torek:           

Pozdravček!

Zdaj bodo pa tudi pri nama filane paprike, tega ne morem več zdržat in jih samo gledat. Danes pa zelenjavna juha in sveža žemljica. Že dolgo mi ni bilo tako vroče!

naor

Danes: piščančji file s šampinjoni in korenčkom, kruhovi cmoki, mešana solata (paradižniki, kumara, paprika, mozzarella)

breskva

Danes:  boranja,     ,      vzhajan zavitek s skuto,,breskvami,

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 15. 2015 19:54

Danes pri nas:

bučna kremna juha s smetano, mlačna, taka je najboljša;

zelenke (ribe, če jih kdo ne pozna),

krompirjeva solata,

kruh

rimljanka

Pri nas pa solata iz paradižnika, kumar, paprike, mlade čebule in mocarele ter na hitro popečene bučke.

Za posladek domač borovničev sladoled.

Slastno!

RadaJem

Danes:

njami bučke s sirom, paradižnik in kumare v solati,  

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Pr nas danes pa kar halo pica  za posladek pa slastna KOKOSOVA PITA

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti