Nedelja:
![]()
Goveje-kurja juhica z domačimi rezanci;
francoska solata, nadevan piščanec, karamelizirana šunka, hrenov zos, regrat v mešani solati

Pozdravček!
Nedelja:
![]()
Goveje-kurja juhica z domačimi rezanci;
francoska solata, nadevan piščanec, karamelizirana šunka, hrenov zos, regrat v mešani solati

Pozdravček!
Danes je bila vroča zelenjavna mineštra in mrzla polenta
zelen radič, vrtan
lp
mzmBravo za vse slikce!!!
Najbolj mi je pa všeč vesel fantek v Dragičkini francoski!![]()
![]()
Tudi danes goveja juha, tenstan krompir, meso iz juhe in hren, zelena solata s fižolom, potička pa že za zajtrk.
![]()
Miszmoke, tole polento bom pa jutri pripravila
.Danes pa velikonocni zajtrk pri moji mami sunka, hren, pirhi, orehova potica ena z rozinami ena pa brez, brez je za naju s hcerko
, jabolka, kruh ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes pozno kosilo: svinjsko meso z zelenjavo, krompirjevi cmoki, mešana solata, orehova potica
breskvaVčeraj čemaževo-porova juha, svinjska pečenka, domači skutini njoki, politi s sokom od pečenke, regrad in motovilec v solati s popečeno slanino, česnom in jajčki
danes šunka, pirhi, hren, potica, francoska solata, piščančji pohančki in lešnikova torta
Zanimivo. Sem mislil, da kosilo včeraj odpade ![]()
Sam sem imel zajtrk ob 11ti uri, tako da sem se postil do večerje
. Užival na kolesu, v orkanskem vetru, ga preklinjal (ker mi je top frizuro pokvaril
), iskal sončne žarke, se posvečal prebiranju knjig in obiskal prijatelje.
Super dan.
Danes bo pri naju kosilo v zelenem
.
Regratova juha po receptu iz priloge OK - Odprta kuhinja, da bo bolj krepka ji bom dodala kocke šunke, regratova solata s toplim krompirjem in zeleni pirh bom gor naribala.
Kaj bo moj vesel današnjega kosila
![]()
![]()
![]()
Danes: goveja juha z rezanci, meso iz juhe
, pražen krompir
, kristalka in motovilec,
-![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naor, verjami mi, da je potica za mene pravi bavbav; raje kakšno dobro kosilo skuham, kot se spravim kaj zahtevnega pečt. ![]()
Kosilo: zelenjavna juha, piščančji zrezek v čebulni omaki, njoki, maslen ohrovt, regrat.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci la collezione na bolonjski način

Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi