Gosta enolončnica iz zelene leče, krompirja in gob.

Rižota brez filtra
Gosta enolončnica iz zelene leče, krompirja in gob.
Danes: peresniki s polivko, mešana solata
sladica pa "kr neki", kar je bilo treba porabit:
biskvit, mango, limona, jogurt in kisla smetana
Bilo je dobro.
Danes kuha hci
rizoto, jaz pa na trening in pospravit koco![]()
![]()
Danes: svinjske zarebrnice, rizi-bizi, mešana solata
breskvaDanes: brzinsko - polpeti in paradižnikova solata, sveža kajzerica. ![]()
Jutri: vampi ala Riko, polnozrnat kruh, pečena paprika iz kozarca.
Sobota: čemaževa juha, žrebičkova pečenka v omakci, riž, motovilec, ACE rezine.
Nedelja: nekaj preprostega, upam na regrad v solati s toplim krompirjem.
mamkaPiščančji žur, široki rezanci, kuhana zelenjava, regrat.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Popolna družinska zasedba- goveja juha z zdrobovimi cmoki, pražen krompir, za en del družine meso po dunajsko, za drugi del pečen, vinska omaka, regrat, jagodno- ribezova pita
Kjer je volja, tam je pot. TrixiJaz sem polna zgodb.
Ker res nikoli ne veš, je včasih dobro probati kako jed, ki si jo že odpisal. In pri naši hiši je bila odpisana koruzna moka Masa. Včeraj so imeli v moji ljubi trgovini za degustacijo "pupuse". V bistvu so polnjene arepas, popečene v ponvi, originalno iz "rodne dežele" mojega ljubega, El Salvador.
Ajme....se mi je sanjalo o njih. Ker sem itak nameravala sem narediti kubanski pot roast in sem si premislila, naredila barbacoa govedino (našla boljši recept kot tistega, ki je v bazi, ooops). Kupila masa moko in se spravila na delo. Ratalo je tole, dragi totalno navdušen. Zraven pico de gallo in Cerveca Modelo Especial. ![]()

Vanja
Zanimivo. Bi se morda dal dobiti recept za tole?
LisaVčeraj za kosilo rižota z mletim mesom in KOLAČ Z RDEČO PESO ![]()
Danes pa kr pica dostava, ker ni časa
namreč bliža se oddaja bilance in treba nardit kar je treba, k drgač država ne bo prjazna ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižota brez filtra

Bujta repa