Danes in jutri piščančji paprikaš,
v petek pa kislo zelje in krompir v kosih in krvavica.
tanjajDanes in jutri piščančji paprikaš,
v petek pa kislo zelje in krompir v kosih in krvavica.
tanjaj| mišzmoke je napisal/a: |
Danes: domači široki rezanci s fižolom, žajbljem in "parmezanom za reveže", kot naši zahodni sosedje na jugu rečejo nadrobljenemu popraženemu kruhu vrtan radič in jagode (so tako dišale, da je bila skušnjava prevelika lp
|
Živjo :) a lahko malo bolj natančno recept za te rezance? :) mislim omako :)
blossomDanes ne bom kuhala doma.
Ker imava neizogibne obveznosti, ravno v času kosila, se bova na poti domov ustavila v Interspar-u:
Jaz si bom privoščila orado iz pečice, krompir z blitvo in mešano solato, moj mož pa bo verjetno izbral:
puranjo sesekljano pečenko s sirom, šampinjonovo omako, praženim krompirjem, eno majhno skledico solate in eno veliko sladico ![]()
Pri nas danes testenine, hčerki s tuno, fanta mesno, jaz pa paradižnikovo.Zraven pa regrat.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj: skutini štruklji v juhi.
BalenkaVčer pr nas pa TORTILJE S PIŠČANČJIMI ŽELODČKI ![]()
in si nisem mislil, da je to lahko tak okusno! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: sv. zrezki
v korenčkovi![]()
in čebulni omaki, zelenjavni riž,
mešana solata, skutin zavitek
.
mopsika![]()
| blossom je napisal/a: | ||
Živjo :) a lahko malo bolj natančno recept za te rezance? :) mislim omako :) |
V ponev sem dala mešanico olivnega olja in masla, lističe žajblja in na rezinice narezan česen, mini košček čilija (vse naenkrat, ne čakam, da se maščoba segreje), počakala, da je zacvrčalo, dodala skuhan fižol, malo solila, na hitro prepražila, dodala par žlic fižolove vode, še minutko počakala, ugasnila, dodala testenine, premešala in na krožniku posula z na olivnem olju prepraženim kruhom. Hitreje narejeno kot napisano![]()
lp
mzm| mišzmoke je napisal/a: |
V ponev sem dala mešanico olivnega olja in masla, lističe žajblja in na rezinice narezan česen, mini košček čilija (vse naenkrat, ne čakam, da se maščoba segreje), počakala, da je zacvrčalo, dodala skuhan fižol, malo solila, na hitro prepražila, dodala par žlic fižolove vode, še minutko počakala, ugasnila, dodala testenine, premešala in na krožniku posula z na olivnem olju prepraženim kruhom. Hitreje narejeno kot napisano lp mzm |
Hvala :) bo v kratkem na meniju :)
blossomRjavi riž, ratatuj.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bujta repa

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom